promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Panaszkodnak a nézők a Trónok harca legújabb részére
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Túl sötét lett, de nem abból a szempontból.

Fib már az olvasók elé is tárta a kritikáját, ami tévétörténelmet írt, mivel a Bosszúállók és a Gyűrűk Ura legnagyobb ütközeteit is felülmúlja. Elnézést a kollégámtól, én eddig nem olvashattam el, mivel a május elsejei szünnapon fogom pótolni a részt. Rengeteg ember persze nem bírt a kíváncsiságával és túl van rajta, de nekik mi lehetett a problémájuk vele?

Nos, a gondjuk az, hogy a rész túl sötétre sikerült. Nem történetben, az tudtuk, hogy sötét lesz, hanem képi világban. A TMZ cikke arra mutat rá, hogy a nézők többsége nézne, de nem lát, mivel sok jelenet annyira sötét, hogy alig lehet belőle valamit kivenni.

A lapnak nyilatkozott Fabian Wagner, az epizód operatőre is. Szerinte akik mondjuk a pixelesedésre panaszkodtak, azoknak gyenge az internetkapcsolata (ez így is van), akik meg a sötétre, azok egyszerűen nem nézték teljesen besötétített szobában az egészet.

Jómagam minden részt teljesen besötétítve toltam végig, vagy pedig éjszaka, és tényleg így adja ki a legjobban a mozisélményt. Az okostévém miatt én szerencsés helyzetben vagyok, de sajnos az se a legjobb választás, ha egy kisebb mobilon, vagy laptopon tekintjük meg a részt. Ha csak úgy van lehetőség, akkor menjünk át a nagyképernyős haverhoz.

Wagner azt is elmondta, hogy a showrunner és a rendező is követelte, hogy ennek a résznek sötétebb legyen a képi világa. Persze a csatajelenetek intenzívek és néha túl közeliek, de egyáltalán nem zavaróak az operatőr szerint.

„Megpróbáltunk a nézőknek és a rajongóknak egy nagyon király epizódot forgatni. Tudom, hogy nem volt túl sötét, én fényképeztem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás