Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jó hírt kaptak a Beverly Hills 90210 rajongók

Jó hírt kaptak a Beverly Hills 90210 rajongók

Zene, Film & Kultúra

Jó hírt kaptak a Beverly Hills 90210 rajongók

Zene, Film & Kultúra

Promotions via MTI 19:19

Felújítják a nagy sikerű Beverly Hills 90210 tévésorozatot, a szériában több régi szereplő, köztük a Brendát alakító Shannen Doherty is visszatér.

A sokak által kedvelt és szeretett amerikai sorozat, a Beverly Hills 90210 tévésorozat megújul. Az eredeti 1990 őszétől – 2000 májusáig futott a képernyőn. Most pedig a szériában több régi szereplő, köztük a Brendát alakító Shannen Doherty is visszatér. Az eredeti szereplők közül hiányozni fog a márciusban, 52 évesen agyvérzésben elhunyt Luke Perry – írja az MTI a BBC-re hivatkozva.

A sorozatot gyártó Fox szerint a produkció a szereplők való életéből és kapcsolataiból merít, de nem áll majd távol tőle némi „tiszteletlenség” sem a régi történettel szemben. 

Aaron Spelling produkciója olyan tinédzserekről szólt, akik egy Beverly Hills-i gimnáziumba, majd a Kaliforniai Egyetemre jártak. A sorozat első évadaiban a két főszereplő egy ikerpár, Brandon (Jason Priestley) és Brenda (Shannen Doherty) volt.

Shannen Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, amely később tovább terjedt, ezért megoperálták, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. Februárban egy egészségügyi portálnak nyilatkozva elmondta, hogy már rendbe jött, de tisztában van vele, hogy vigyáznia kell magára:

„Még nincs vége. Minden öt egészségesen eltöltött év egy újabb mérföldkő lesz”

– tette hozzá.

Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP