promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemsokára indul a hatodik Nagy-Szín-Pad!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén is egymásnak feszülnek a zenekarok a tehetségmutatón.

Így van, tehetségkutató helyett tehetségmutató, mivel olyan csapatokról beszélünk, akik már bőven letettek valamit az asztalra, vagyis elég nagy rajongótáborral rendelkeznek. Ezt jól mutatja, hogy az elmúlt években is olyan zenekarok szerepeltek a vetélkedőn, akik már Arénákat töltenek meg, és a legnagyobb fesztiválokon bizonyítanak, elég, ha csak a Halott Pénzre, a Margaret Island-re, a Honeybeastre, a Lóci Játszikra, vagy a tavalyi győztes Apey & the Pea-re gondolunk.

„A mezőny idén is hihetetlenül színes és erős. A résztvevők között akad lenyűgözően tehetséges énekesnő, tehetségkutató győztes rapcsapat, hatalmas és lojális rajongótáborral rendelkező együttes, a YouTube-on nézettségi rekordokat döntögető trió, és évek óta élmezőnyben dolgozó rockzenekar is. Bárki nyerjen is idén, egy biztos: ők már mindannyian győztesek, és fényes karrier előtt állnak.”

 – mesélte Lobenwein Norbert, a Nagy-Szín-Pad! alapítója.

A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja. A résztvevők meghívást kapnak többek között a Szigetre, a VOLT-ra, a STRAND-ra, a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a Campus Fesztiválra, a győztes pedig a fesztiválok nagyszínpadán koncertezhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás