promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Jockey Ewing ősi ellensége a Dallasból
Borítókép:  Patrick Duffy, Larry Hagman, Steve Kanaly, és Ken Kercheval (Cliff Barnes) visszatérése a Dallas fő helyszínére, Southforkba 2004-ben (Pinterest)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hét évvel a Jockey Ewingot alakító Larry Hagman, vagyis a Dallas főszereplőjének halála után filmbeli ősi ellenlábasa, a Cliff Barnest alakító Ken Kercheval is elhunyt, 83 éves korában a Holywood Reporter híre szerint. 

Valahol persze borzasztó, amikor egy színészt egy sorozatbeli szerepével teljesen azonosítunk, így lett szegény Zenthe Ferencből idős korára Taki bácsi a Szomszédokból. Míg azonban Zenthe Ferenc nekünk, magyaroknak sokkal többet jelentett korábban, mint Taki bácsi, a taxisofőr,

Ken Kerchevalről valóban itt, Közép-Európában az a közösségi élményünk, hogy ő Cliff. 

Aki ugyanúgy szereti a nőket, mint Jockey, még Samanthát is. Aztán sorra a többieket, és előszeretettel hívja meg őket kínai éttterembe. (Egész konkrétan ez az első mondata a randevú kérésekor.) De persze szurkolunk neki – ne felejtsük, hogy ő Pamela testvére, Bobby sógora! – egyszercsak viszont azon találjuk magunkat, hogy

olyanná válik, mint a szörnyű riválisa az olajért folyó harcban. 

Nyugodjon békében, Ken Kercheval!

Aki természetesen sokkal több volt, mint Cliff Barnes. 1935. július 15-én született Indiana államban. Gyermekként inkább az orvoslás érdekelte, később viszont, az Indiana Egyetemen a zene és a színjátszás felé fordult az érdeklődése. 1962-től 2015-ig játszott különböző szerepekben, sorozatokban és mozifilmekben, sőt maga is rendezett. Négyszer házasodott, öt gyermeke született. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás