promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a See You Yesterday előzetese
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb alkotást kapunk a Netflixre.

Az időutazós téma örökké menő, és akármit is csinálnak benne, mindig meg fogja találni a közönségét. Persze az örök klasszikus továbbra is a Vissza a jövőbe lesz, de a témát folyamatosan lehet csavarni.

Most ezt Stefon Bristol teszi meg, akinek maga Spike Lee volt a mentora. Stefon egy kisfilmjét dolgozta át nagyjátékfilmmé, és ebben nem csak a mester, hanem Fredrica Bailey forgatókönyvíró is segítségére volt, akinek szintén ez az első nagy dobása. Nevezhetjük őt társnak is, mert Fredrica keze is benne volt íróként a kisfilmben.

A fő karakterek, CJ és Sebastian igazi kockák, és mindenképpen szeretnének feltalálni egy időgépet, ami itt hátizsák formájában jelenik meg. A szórakozásból komolyság lesz: Claudette, azaz CJ bátyját megölik a rendőrök, mivel egy okostelefont fegyvernek néznek. Eleve figyelemfelhívás is ez az egész a feketék elleni rendőri túlkapásokra.

Innentől már valóban működnie kell annak a hátizsáknak, mivel meg kell menteniük a bátyót. Ez persze nehezebb lesz, mint gondolták.

Az alkotás május 17-én érkezik a Netflixre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás