Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt van az új Gyerekjáték teljes előzetese

Itt van az új Gyerekjáték teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Itt van az új Gyerekjáték teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:45

A modern világhoz viszonyulva alakították át a sztorit.

Az eredeti film még 1988-ban látott napvilágot, és igen csak félelmetes volt. Már eleve a koncepció sajátos, hogy egy kedves játék kezd el gyilkolni, bár Chucky kinézete mindig is vérfagyasztó volt. A régi változatban Charles Lee Ray egy sorozatgyilkos, akit megölnek a rendőrök, de a lelke átvándorol Chuckyba, a babába, aki innentől kezdve nem fog kímélni senkit.

Az új verziót alaposan felforgatták a készítők. Lehetne egy hosszabb Black Mirror epizód is, mivel Chuckyt mesterséges intelligencia fogja vezérelni, ami bekattan, és elkezd felkoncolni mindenkit. Kedvelhetőség annyi lesz benne, hogy a baba hangját Mark Hamill adja majd.

Don Mancinit, aki az eredeti sztorit és a többi részt is felügyelte, nem is engedték beleszólni a dolgokba, aki ezért elhatárolódik az egésztől. Én megértem, de ettől még a film nem valószínű, hogy rossz lesz.

Akiket ez nem csigázna fel, azoknak be tudok dobni egy Charles nevezetű előzetest is, amit ide kattintva értek el. Ez persze nem a franchise része, hanem egy rajongói film, ami szintén idén jön ki.

A többieknek azonban jöjjön a teljes trailer! A Gyerekjáték egy héttel az amerikai bemutató után, június 27-én debütál nálunk.

Borítókép: IMDb