Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Freakin’ Disco klipje is jelölt Berlinben

A Freakin’ Disco klipje is jelölt Berlinben

Zene, Film & Kultúra

A Freakin’ Disco klipje is jelölt Berlinben

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:58

A Rules videója már versenyzett a New York-i One Screen Short Film fesztiválon, most pedig Berlinben méretheti meg magát.

A Freund Ádám által készített klip New York után a Berlin Music Video Awards versenyprogramjába is bekerült. Nagyon illusztris társaságba keveredett a banda, mivel olyan előadók klipjei mellett versenyeznek, mint a Muse, Sia ft. Diplo & Labrinth, a The Chemical Brothers, Anderson. Paak, a The Prodigy vagy a Little Big.

Ebből a felsorolásból mindenki őrületesen jó videókat szokott szállítani a zenéi mellé. Kimondjuk őszintén, nyerni itt nagyon nehéz, de már az is nagy szó, hogy a Freakin’ Disco klipjét ezekkel említik egy lapon.

A számos kategória közül a magyar zenekar klipje a „Most Bizarre”, avagy a legbizarrabb jelöltek közé került. A szürreális képek és rémálomba illő alakok arra a kérdésre keresik a választ, hogy képesek vagyunk-e megküzdeni a bennünk élő démonokkal?

„Most jött haza a klip New Yorkból és már megy is Berlinbe. Nagyon izgatottak vagyunk minden ilyen jelölésnél, nem feltétlenül azért, hogy megnyerjük-e vagy sem, hanem önmagában az, hogy ennyi helyre eljut, nagyon jó visszaigazolás nekünk, és az egész stábnak. Jó emberekkel dolgozhatunk, és a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Köszönjük mindenkinek, aki segített a létrejöttében!”

– mesélte Csizmás András, a banda basszusgitárosa.

A csapat május elején a fővárosi Akvárium Kishallban koncertezik, mielőtt lengyelországi turnéra vinnék a decemberben megjelent Monster című lemezüket.

Borítókép: Freakin’ Disco offical