Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra koncertet ad a Jazz+Az

Újra koncertet ad a Jazz+Az

Zene, Film & Kultúra

Újra koncertet ad a Jazz+Az

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:12

A Jazz+Az a '90-es évek végének egyik meghatározó zenekara volt, most 2020-ban az Arénában találkozhatunk velük.

Geszti Péter és a csapat a nagy bejelentést az RTL Klub Fókusz című műsorában tették meg. Az egész formáció Geszti ötlete volt, és az elején még csak filmzenét kellett csinálniuk, de aztán emellé két különálló albumot is letettek az asztalra.

A zeneszerző Dés László volt, aki mellé még megérkeztek a hangok: Kozma Orsi, Váczi Eszter, és Behumi Dorottya. A szövegeket Geszti Péter írta a dalokhoz, és ugyebár rappelt is az Jazz+Azban.

A Rapülők után most újra készülnek színpadra dobni egy klasszikus Geszti-formációt, ráadásul 20 év múltán, mivel a csapat 2000-ben oszlott fel. A rajongók nem találkozhattak sűrűn velük, mert aktív éveikben mindössze két évet koncerteztek.

Kozma Orsi meg is jegyzi tréfásan az interjúban, hogy örül neki, hogy végre megcsinálják ezt a koncertet, és nem járókerettel kell felcsoszognia a színpadra valamikor a jövőben.  

A feloszlásban amúgy Dés Lászlónak is meghatározó szerepe volt, mivel dalszerzőként úgy érezte, ő akkor kihozta a magából, amit tudott, és már nem fog tudni többet adni a Jazz+Aznak.

Az ötöfogat 2020. január 17-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Borítókép: Broadway Hungary offical