Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Uma Thurman hamarosan a Netflix új horror sorozatában tűnik fel

Uma Thurman hamarosan a Netflix új horror sorozatában tűnik fel

Zene, Film & Kultúra

Uma Thurman hamarosan a Netflix új horror sorozatában tűnik fel

Zene, Film & Kultúra

HG 10:39

A Netflix gyártósoráról jobbnál jobb filmek és filmsorozatok gördülnek ki egy ideje már, és reméljük, csatlakozik ehhez a jó felhozatalhoz a rövidesen debütáló horror szériájuk, a Chambers is.

Uma Thurmant az utóbbi időben viszonylag keveset láthattuk filmvásznon, és akkor is leginkább mellékszerepekben. Legutóbb éppen Lars von Trier új filmjében, A ház, amit Jack épített thriller-drámában kapott egy, szó szerint nem túl hosszú életű szerepet.

És úgy látszik, hogy Thurman kisasszony szívesen marad a thriller-horror vonalon, így a Netflix felkérésére is igent mondott, és elvállalta a Chambers egyik főszerepét.
 

Forrás: Engadget


A film története dióhéjban: Sasha-n (Sivan Alyra Rose) sikeres szív transzplantációt hajtanak végre, azonban mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene, a felépülést követően a fiatal lány egyre inkább a donor személyiség jegyeit véli felfedezni magán. Felkeresi az elhunyt családját, ezzel viszont a helyzet csak tovább bonyolódik, és rémálommá válik hősünk élete.

A sorozatban Uma Thurman alakítja az elhunyt lány édesanyját, szerepéről azonban az előzetesben látottaknál sokkal többet nem tudtunk meg.

A 10 részes sorozat április 26-tól rajtol a Netflix csatornáján. Addigi is pedig nézzétek meg a trailer-ét:

Borítókép: Cinematographe.it