promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Hatalmas kis hazugságok második évadának előzetese
Borítókép:  Balról jobbra: Zoe Kravitz, Laura Dern, Reese Witherspoon, David E. Kelley, Nicole Kidman, Meryl Streep and Shailene Woodley. Forrás: AFP/Frederick M. Brown
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meryl Streep sötét és súlyos titkokat akar megtudni a Hatalmas kis hazugságok második évadában.

Az HBO saját gyártású, erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli Hatalmas kis hazugságok című sorozata három középosztálybeli anyuka történetét meséli el. A sorozat 8 Emmy-díjat és 4 Aranyglóbuszt nyert 2018-ban. A minisorozat alkotója David E. Kelly (Ally McBeal, Chicago Hope kórház), a hét epizódot pedig Jean-Marc Vallée (Vadon, Mielőtt meghaltam) rendezte.

A történetről annyit, hogy mind a három anyában az a közös, hogy mindenük megvan, amit egy nő kívánhat, és gyerekeik éppen elkezdik az iskola akutális évét. A sorozat sztárparádét vonultat fel, hiszen a főszerepeket Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard játsszák.

A második évad első részét június 9-én mutatja be az HBO, a rendezésért pedig Andrea Arnold felel. A főszereplőkhöz csatlakozik Meryl Streep, aki 2003 után szerepel újra HBO-s sorozatban, anno az Angyalok Amerikában című minisorozatban játszott. Azt nem áruljuk el, hogy miért érkezik a kisvárosba Meryl Streep, aki Kidman karakterének anyósát játssza, mert azzal elárulnánk az első évad végét.

Inkább nézzétek meg az előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás