Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Világrekorder verselés: Lutter Imre megcsinálta

Világrekorder verselés: Lutter Imre megcsinálta

Zene, Film & Kultúra

Világrekorder verselés: Lutter Imre megcsinálta

Zene, Film & Kultúra

MTI - 2019.04.13. 14:45

A művész április 11-e 10 órától egészen április 12-e 10 óráig folyamatosan verselt. Óránként öt perc szünetet tarthatott, ahol a barátai és vendégelőadók szórakoztatták a közönséget, tehát a versáradat állandó volt. Köztük ott volt Caramel, Bagi Iván, Nagy-Kálózy Eszter, Katus Attila, Szentgyörgyi Romeo, Müller Péter Sziámi, Jávori Ferenc Fegya, Gerendás Péter, Huzella Péter, Dolmány Attila, vagyTakács Bence is.

Lutter Imre tematikus blokkokba gyűjtötte össze az előadott verseket, mindegyikük az emberi életre reflektált: születésről, gyermekkorról, játékról, szerelemről, barátságról, házasságról, családi körről, forradalomról, természetről, munkáról, társadalomról és a közéletről, borról és mámorról, a háború és a békéről, a vészkorszakról, empátiáról és a halálról szóltak. A Fészek Művészklubban a közönség folyamatosan változott, több százan hallgatták az előadást.

Az "Ugorj be egy versre!" 24 órája alatt több mint 650 vers hangzott el, az előadás József Attila-művel kezdődött és Adyéval zárult.

Borítókép: Facebook offical