Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Anna kinyír mindenkit

Anna kinyír mindenkit

Zene, Film & Kultúra

Anna kinyír mindenkit

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:30

Előzetest kapott Luc Besson új filmje, ami vissza akar térni a régi recepthez.

Nincsenek erős kilengéseim filmek terén, de van, hogy nem értek egyet a kritikákkal, de még a közönséggel sem. Nekem például tetszett Besson korábbi 2017-es alkotása, a Valerian. Biztosan azért, mert semmit extrát nem vártam tőle igazán, de mégis végig szórakoztatni tudott.

Filmek terén ezután csend volt az író-rendező körül, de azért, mert belekeveredett egy szexuális zaklatási botrányba. Ebben én semmiképp nem akarok elmerülni, legyen elég annyi, hogy felmentették, mivel nem volt bizonyíték ellene. Hogy van-e ennek valóságalapja, azt mindenki döntse el maga.

Pont a botrány miatt tartották vissza az Anna című filmjét is, mivel a Lionsgate nem akarta, hogy a vádaskodás közepette dobják piacra, amit meg is értek. Nagyot is vesztettünk volna, ha nem láthatjuk Annát mészárolni, mivel szerintem az egész alkotás Besson korai zsáner-filmjeit fogja idézni.

A főkarakter, vagyis Anna, egy orosz szupermodell, de ahogy az előzetesben is látni fogjuk, inkább a hidegvérű gyilkolást szereti. Muszáj is, mert Sasha Luss egy bérgyilkos szerepébe bújik bele. A színésznő már azzal le tud venni a lábáról mindenkit, ahogy kivitelezi az akciókat.

Luss mellett olyan színészeket láthatunk még, mint Cillian Murphy, Luke Evans, és a varázslatos Helen Mirren. Ugyebár Besson nem csak rendezte, hanem ő is írta az egész sztorit.

Hivatalosan még nincsen magyarországi premier, de ha az Amerikaihoz igazodunk, akkor Anna 2019. június 20-án érkezhet meg hozzánk.

(via Palacsinta)

Borítókép: YouTube