promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dupla előzetes érkezett A kis kedvencek titkos élete 2-höz
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszerre debütált a szinkronos és az angol nyelvű teljes előzetes, amikben más-más jeleneteket kapunk.

Érdemes lesz megnézni mindkettőt, mivel teljesen más jeleneteket kapunk a szinkronos és az eredeti verzióban. A magyar forgalmazó, vagyis a UIP-Duna Film olyan trailert dobott be, ami eltér az Illumination által kiadottól.

A szinkronos verzióban nagyobb szerepet kap a második rész sztorija. Max, mint tudjuk, kicsit félős kutyus, de egy vidéki kiruccanás során érkezik mellé egy nagyon jó mentor Rooster személyében, aki önbizalmat önt belé. Erre szüksége is lesz, mert a gazdájának gyermeke születik, akit bizony meg kell védenie. A kalandok persze itt még nem állnak le, mert Hógolyónak is akad majd dolga bőven szupernyusziként.

A kedvencek első része jól muzsikált, és 875 millió dollárt tett le az asztalra, a második pedig ennél is jobban fog teljesíteni, erre mérget vehetünk.

A rendező ismét Chris Renaud (Gru-filmek, Lorax), az író pedig Brian Lynch (Minyonok) lesz. A produceri székben az Illumination alapítója és nagyfőnöke, Chris Meledandri foglal helyet, szóval mellélőni biztosan nem fognak a második epizóddal.

Szinkronos előzetes

Angol előzetes

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás