Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Befutott a Pikachu, a detektív új kedvcsinálója

Befutott a Pikachu, a detektív új kedvcsinálója

Zene, Film & Kultúra

Befutott a Pikachu, a detektív új kedvcsinálója

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.04.11. 15:33

Találkozhatunk benne jó néhány rég nem látott Pokémonnal.

A Pokémon őrület anno a GO nevezetű okostelefonos játékkal tarolt, ahol a kis lényeket kellett begyűjtenünk, most pedig élőszereplős filmben akarják feltámasztani a franchiset. Először persze felhúztuk a szemöldökünket a Warner Bros. húzásán, de amikor megérkezett az előzetes, akkor mindenki azt mondta, lehet nem is lesz annyira rossz ötlet, hogy nyomozót csináljanak az egyik legnépszerűbb Pokémonból.

A nyerő húzás persze egyértelműen Ryan Reynolds megszerzése volt, aki Pikachunak fogja kölcsönadni a hangját, és szállítja majd a humoros beszólásokat. Persze nem Deadpool-szintű poénokra kell gondolni, mivel nem erősen korhatáros kalandfilmről beszélünk.

Pikachu beszédét csak Tim (Justice Smith) érti, aki összefog az elektromos típusú lénnyel, hogy megtalálják a fiú rejtélyes körülmények között eltűnt apját.

A filmben több Pokémonnal is találkozhatunk, Ryan Reynolds pedig a YouTube-csatornáján most megosztott egy videót a szereplőválogatásról, ahol bemutatkoznak a kis lények. Itt megismerkedhetünk a nevükkel, típusukkal és néhányuknak a képességével is.

A Pokémon – Pikachu, a detektív május 9-én debütál a hazai mozikban.

Borítókép: IMDb