promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új Fran Palermo klip
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csapat gőzerővel stúdiózott, aminek az első termése Demons On The Beach című track, amit nem más rendezett, mint a csapat frontembere: Henri Gonzo.

Hamarosan dübörög a fesztiválszezon, addig pedig jónéhány új szerzeményt akar ránk zúdítani a banda. Nemrég ugyebár egy live videót kaptunk tőlük, amit a Yellow Manhez készítettek. Ez hat koncerthelyszín emlékeit idézi fel: Sziget, Dürer Kert, Bánki-tó, A38 Hajó, Electric Castle, Akvárium Klub. A szerzemény amúgy a zenekar legutóbbi, 2016-os Razzel Dazzle című lemezén jelent meg.

Az új dalok első futára a Demons On The Beach, amit a zenekar tavaly novemberben mutatott be élőben a közönségnek, most viszont itt a stúdióverzió is, ráadásul rögtön egy zseniális animációs klip kíséretében. Ennek egyébként több különlegessége is van: az egyik, hogy a főszereplő sombreros alak – aki egyébként saját démonai elől menekül a videóban – már többször felbukkant különböző kisfilmekben a zenekar Instagramján és Facebookján. További érdekessége, hogy a történetet a zenekar frontembere, Henri Gonzo vetette papírra, és a Piros Animation csapattal közösen pedig aztán megalkották ennek a fura figurának a történetét.

„A klipben tulajdonképpen pontosan azt látjuk, ami a dal szövege. Egy belső harc a szorongással, pánikbetegséggel, félelemmel… mindennel, ami a fejünkben van és gyötör minket”

– mesélte Gonzo a klipről.

A klipbe belesűrítettek egy csomó „easter egget”, vagyis meglepetés elemet, amit csak a nagy fanok tudnak kiszúrni igazán, például több korábbi zenekari borító is el van rejtve benne.

A csapat a hetedik születésnapját az Akváriumban ünnepli majd április 27-én, természetesen a közönséggel együtt, egy koncerttel karöltve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás