Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra bővül a The Walking Dead univerzum

Újra bővül a The Walking Dead univerzum

Zene, Film & Kultúra

Újra bővül a The Walking Dead univerzum

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.04.09. 15:34

Innentől három sorozat fog futni, mivel akarnak még egy spin-off-ot.

Rengeteg portál, köztük a Collider is megerősítette, hogy az AMC új The Walking Deadhez kapcsolódó szériát dob be a mélyvízbe. Nagy kérdés, hogy az egyre inkább nézőket vesztő The Walking Dead és Fear The Walking Dead mellé szükség van-e még erre? Persze benne van egyszer a pakliban, hogy a másik két sorozat egy idő után egymásba fog csúszni, és a Fear The Walking Dead karaktereit átfújja a szél teljesen az anyasorozatba, ez azonban még biztosan nem most lesz.

Én nézem jelenleg mindkettőt, de egy harmadik zombis sorozatot már nekem se nagyon tudna feldolgozni a szervezetem. Ráadásul még Rick Grimes filmeket is fognak csinálni. Kicsit talán túl sokat akar markolni az AMC ezzel. Az eddigi két sorozatból 16-16 részt szuszakolnak egy évadba. Akinek lesz ideje még egy harmadikat is nézni, hát annak már tényleg imádnia kell ezt az univerzumot.

A friss, még cím nélküli szériából 10 részt rendelt meg a csatorna. Két fiatal lány lesz a középpontban, akik már abba a generációba tartoznak, akik a zombiapokalipszisban nőttek fel. Ha tényleg igazak a pletykák, és felnőttként az egyikből jó lesz, a másikból pedig gonosz, akkor még lehet, hogy nem is lesz olyan rossz dobás az egész. Bár jómagam inkább eltudnám képzeli valamilyen mini-szériának, mint sokáig erőltetni.

A sorozat alkotói Matthew Negrete és Scott M. Gimple lesznek, akik író és producerként is dolgoztak a The Walking Deaden. A forgatást nyáron kezdik majd.

Borítókép: Reddit