promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem akármilyen banda lesz a Whitesnake előzenekara
Borítókép:  Ivan & The Parazol offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az itthon és külföldön is masszív rajongó táborral rendelkező Ivan & The Parazol izzítja be a közönséget a Whitesnake előtt.

Megalkuvás nélküli egyedi rock’n’roll, elsöprő energia, zseniális élő fellépések: ez az Ivan & The Parazol, amely közel egy évtizednyi fennállása alatt bebizonyította, a kétezres években is felnőhet egy új beatnemzedék, akik az egykori garázsos, hardrockos, bluesos hangzásokból kiindulva képesek moderné tenni a rockzenét.

Az elmúlt években nemcsak a hazai nagyszínpadok fellépői lettek, de világszerte is több száz koncertet adtak.

Idén márciusában jelentették meg Exotic Post Traumatic című albumukat, amelyet Los Angelesben, a legendás EastWest stúdióban rögzítettek a Grammy-díjas hangmérnök és zenei producer, Wil Anspach irányításával. Hétfőn indul a lemezbemutató turnéjuk Európa nagyvárosaiban, majd a hazai helyszínek után Amerikában zárják koncertkörútjukat. Nem is lehetett volna jobb zenekart találni a Whitesnake felvezetésére, mint ezt a zseniális négyest.

A Deep Purple év végén lép fel az Arénában, de mint tudjuk, a hang már régóta nem velük van, ugyanis David Coverdale, a Purple legendás énekese már a Whitesnake nevezetű csapatát erősíti elég régóta. A csapat 8 év után tér vissza hozzánk a Flesh and Blood nevezetű turnéval 2019. június 25-én, a Barba Negra Trackben.

"Megtiszteltetés, és hálás vagyok, hogy már 40 éve lehetek része ennek a csodálatos világnak, ünnepelhetünk, felejthetetlen pillanatokat oszthatunk meg és élhetünk át emberek millióival... és mindenkivel, aki csatlakozott hozzánk ezen a csodálatos utazáson… Nagyon szeretem a közös élményeket, és egyszerűen szeretem a munkámat, és mindig is szeretni fogom... Négy évtizednyi móka után! Köszönöm!"

- nyilatkozta a turnéról Coverdale.

Az Ivan & The Parazol amúgy május 3-án lép fel Budapesten, de külön öröm, hogy a Whitesnake előtt is láthatjuk őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás