promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már csak egyet kell aludni, és érkezik az Ákos 50 lemez
Borítókép:  Ákos offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szokás szerint nem elaprózva: dupla CD-vel és dupla DVD-vel teljesül be az ünneplés.

Az énekes-dalszerző 2018 áprilisában töltötte be az 50-ik életévét, ezzel egyidőben ünnepelte pályafutásának 30-ik évfordulóját is. A jubileumi turné nyitókoncertjét a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében 2018. április 7-én és 8-án rendezték meg a budapesti Művészetek Palotájában. A 2019. április 5-én megjelenő dupla DVD és dupla CD ennek a különleges koncertnek a lenyomata.

Persze Ákos járta közben az országot. Az 50 turné keretein belül mi a debreceni fellépésén voltunk, ahol gyakorlatilag házibuli hangulatot csinált az amúgy akusztikusnak mondott koncerten. Ott ez sosem szokott összejönni: míg a 40-nél az emberek az utolsó számokig vártak, most már az előadás közepén odacsődültek a színpadhoz.

Nem is csoda, Ákos olyan rég nem hallott klasszikusokat bújtatott új köntösbe, mint a „Keresd meg a lányt”, a „Mire vagy jó?” vagy a „Menekülj”.

A dupla DVD-n a teltházas műsor teljes anyagán kívül számos extra szerepel. Többek között az 50 portréfilm, Ákos Arany János estje a Nemzeti Színházból, vagy a jubileumi turné videóblogja is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás