promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jönnek az Akvárium ingyenes koncertjei
Borítókép:  Zsiga Pál
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha április, akkor Akvárium Tavasz Terasz! Ezekre a koncertekre mehetsz ingyenesen.

Nem csak locsolkodni kell ebben a hónapban, hanem koncertezni is. A Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként az Akvárium Klub programja április 5. és 22. között várja a szabadba vágyókat akusztikus koncertekkel, vasárnaponként pedig gyerekprogramokkal is.

Ez már harmadik alkalom lesz az Akvárium életében, és most rendhagyó módon a hazai fellépőket két külföldi név is kiegészíti. Azonban most már lássuk kikre hív meg minket a terasz!

Előbb kezdjünk a két külföldi névvel: Április 5-én a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute lép színpadra, április 17-én pedig Laura Gibson, az amerikai énekes-dalszerző. Mindkettőn nagyon érdemes ott lenni.

A hazai felhozatalból a Tavasz Terasz keretében lép majd fel többek között Czeglédi Szabolcs, Járai Márk, Molnár Tamás, Henri Gonzo, Nové Soma, Duke Bluebeard, Barbi és Jancsó, Bérczesi Robi, valamint Odett és a Lázár tesók is.

Ahogy azt már megszokhattuk, vasárnap délelőttönként idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül Rutkai Bori zenél majd 11 órától a teraszon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás