promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az öt legmókásabb nevű együttes – és még tucatnyi hihetetlen banda
Borítókép:  HammerWorld
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Videók bizonyítják EszterlövészekMetalcicus és a Szexdisznók vagy éppen a Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis és a Dananananaykroyd létét. És ők még csak be sem kerültek az öt legjobb nevű zenekar közé, ahol nagyon erős a mezőny. Jöjjenek jó még jobb zenék, felüdítésként néhány borzalmassal. Ez nem április 1-i tréfa. 

Kezdésnek ez igen kemény lesz. Egy szőke bombázó nagyon oda-teszi magát, a közönség megőrül: 

Ez már nem is kemény, hanem nagyon durva. Annyira, amennyire még nem volt. Van, aki nem ismeri? 

És jöjjön a csúcs, névadás szempontjából és zeneileg is, no meg a dalszöveg szempontjából. Ez maga a totális zene, amely egyesíti Bachot, a Pink Floydot és a Modern Talkingot: 

Ha valakit az előző mégsem elégített volna ki zeneileg, nézzünk egy erős és népszerű alternatívát: 

Sokkal kevésbé ismertek a következő előadók, pedig nem is rosszak. A szám címéért is díjat érdemelnek, ráadásul nem is szól rosszul a Fender. 

És ha valakinek ez még mind nem elég, Tompos Ádám volt kollégánk gyűjtéséből itt van néhány kincs, néhány valóban létező együttes, ahol lehet, egy-egy számmal: 

Dananananaykroyd, Ej Mi A Kő Tyúkanyó Kend A Szobában Lakik Itt Band, Felböfögött Tökfőzelék, Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis, Natalie Portman’s, Shaved Head,Anyám Te Rubintos Rózsa, Monchichi Potenciál, Eszterlövészek, Lyuhász Lyácint Bt., Agresszív kenőmájas, Metalcicus és a Szexdisznók

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás