promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért a Rammstein
Borítókép:  Rammstein offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tíz év után kapunk tőlük új albumot.

A zenében nem valami erősek a németek, de ha a két legjobb export cikkükről beszélünk, akkor az egyértelműen a techno és a Rammstein. A banda tényleg úgy tudott hatalmas csúcsokat elérni, hogy nem akartak angol dalszövegeket, hanem az anyanyelvükön zúznak még mindig. Nagyon vicces, amikor szélsőségesek csapatják rájuk valami buliban, és közben azt se tudják miről énekelnek. A csapat is elhatárolódik ettől az egésztől. Azért énekelnek németül, mert ezzel fejezik ki magukat a legjobban és pont.  

Eleve óriási várakozás előzte meg az albumot, de amikor befutott az első kedvcsináló videó, hát akkor mindenki eldobta az agyát. Most már klip is van, ami majdnem 10 perces.

A muzsika óriási, tökéletesen keveri amolyan Rammsteinesen az elektronikus elemeket a rockkal. A videó is zseni, Till Lindemann és csapata nem sajnálták a lóvét a költségvetésre. A végén kapunk egy kis zongora külön művet is, ahol ismerős dallamok fognak felcsendülni.

A csapat rögtön a május 17-én debütáló album címadó dalával, a Deutschland-del kezd. Kapard elő a német órákat, amiket én folyton ellógtam, és vesd bele magad a friss Rammstein élménybe!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás