promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez lehet a hivatalos Star Wars IX plakát vagy csak egy rajongói grafika?
Borítókép:  Star Wars News
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Többnek tűnik ez, mint valamilyen rajongói grafika, de még kezeljük pletykának az egészet.

Egyelőre nem sok mindent tudunk a decemberben debütáló Star Warsről. Annyi biztos, hogy a forgatás februárban hivatalosan véget ért, ahogy azt meg is írtuk, szóval már a film utómunkálataival foglalkoznak.

Nagy a felhajtás az alkotás körül, de csak rajongói téren, mivel az első képekre és az előzetesre is várni kell, valamint még a film címe sem derült ki. Azonban felkerült az internetre egy elég rossz minőségű plakát, ami a szakértők szerint inkább valamilyen promóciós kép lehet. Nem tudni ki halászta elő, azt sem tudni, hogy honnan, így hivatalosan nem lehet megerősíteni semmit.

Annyiban tűnik eredetinek, hogy a rossz minőség ellenére profin van megszerkesztve, és sok ismeretlen szereplővel találkozhatunk. Ezt igazán elvetemült rajongók is megcsinálhatták, de még is sokan úgy vannak vele, hogy a kép tényleg kiszivárgott, és eredeti, már csak az új karakterek miatt is.

Nincs mit tenni: elemezgessétek a képet, és próbáljátok meg eldönteni, hogy valóban eredeti-e, vagy a rajongók szórakoznak. A Star Wars IX. magyar bemutatója december 19-én lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás