promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapest Park-os buli a gyerekekért
Borítókép:  Budapest Park/UNICEF
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összefogott a Budapest Park és az UNICEF: segélykoncertet adnak a világ legnehezebb sorsú gyerekeiért.

A Bohém Rapszódia filmben már sokan láthattátok, hogyan is működött a Live Aid koncert. Nagyjából ennek a mintájára akarják felépíteni a Parkos koncertet június 16-án.Tehát az előadók ingyen lépnek fel, és a bevétel azokat a gyerekeket segíti, akiknek a legalapvetőbb szükségletekért kell küzdeniük nap mint nap.

Minden előadó azonnal igent mondott, persze most még van titkolózás. A fellépők listáját a szervezők egy későbbi időpontban jelentik be. Na nem azért, mert rossz lesz a line-up, pont hogy túl jó, így még ezzel is játszanak egy kicsit, hogy bombaként robbanjon a grandiózus előadók névsora.

„A Budapest Park és a fellépő művészek önzetlen felajánlásának köszönhetően egy igazi zenei különlegességet kap június 16-án a közönség. Egyetlen estén, egy színpadon sorra követik egymást napjaink legnépszerűbb magyar előadói. A jegyvásárlással teljes egészében az UNICEF hazai és nemzetközi programjait támogatják, amelyek a legnehezebb sorsú gyerekeket karolják fel”

– mondta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az UNICEF a világ egyik legnagyobb jótékonysági szervezete, amely 1946-os alapítása óta a világ 190 országában több mint 50 millió gyermek életét mentette már meg. Az UNICEF harcol többek között a gyerekekkel szemben elkövetett erőszak és bántalmazás, az alultápláltság, a gyerekkereskedelem ellen. Küzd azért, hogy minden gyermek tiszta ivóvízhez, oktatáshoz, oltásokhoz, megfelelő egészségügyi ellátáshoz jusson, háborúk és természeti katasztrófák sújtotta területeken is.

Az UNICEF Magyarország számos programot működtet itthon is, hátrányos helyzetű fiatalokat támogat, gyerekjogi ismereteket oktat és küzd a gyerekbántalmazás ellen.

A gigakoncert 18 órakor kezdődik, az este műsorvezetője Istenes Bence lesz. Amint már be lehet jelenteni az előadókat, akkor hozzuk őket nektek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás