Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyarul is befutott a Volt egyszer egy Hollywood előzetese

Magyarul is befutott a Volt egyszer egy Hollywood előzetese

Zene, Film & Kultúra

Magyarul is befutott a Volt egyszer egy Hollywood előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:45

Megkapjuk a megszokott szinkronhangokat is.

Nyáron érkezik Quentin Tarantino kilencedik mozija, aminek nemrég debütált a hivatalos előzetese, amit most már szinkronosan is megnézhetünk. Az első trailer nem igazán akart sokat elárulni a filmről, inkább az alkotás hangulatára szeretne koncentrálni, ami zseniális lesz.

A felvezetőben találkozunk Leonardo DiCaprio-val és Brad Pitt-el, előbbi egy híres western színészt, míg utóbbi a dublőrét alakítja. Bár a film központi témája az, hogyan is boldogulnak ők Hollywoodban, de ott lesz mellettük Margot Robbie is, aki Sharon Tate-et játssza. Ő Roman Polanski filmrendező felesége volt, akivel közös gyermeküket várták. 1969-be megyünk vissza, amikor is Charles Manson hippivezér hívei lemészárolták őt és sok más barátját a villájában.

Egyértelműen mindenki őrülten kíváncsi arra, hogy Tarantino miként is fogja beleszőni ezt az egészet az alkotásába, de azt szerintem minden rajongója tudja, hogy nem fog hibázni.

Olyan sztárparádét fogunk kapni még, mint Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Marsden, Michael Madsen vagy Tim Roth, akivel a rendező imád együtt dolgozni.

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 8-án debütál nálunk.

Borítókép: IMDb