Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér a Budapest Parkba a Thievery Corporation

Visszatér a Budapest Parkba a Thievery Corporation

Zene, Film & Kultúra

Visszatér a Budapest Parkba a Thievery Corporation

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:10

A Rob Garza és Eric Hilton által alkotott amerikai DJ-duó az új lemezzel tér vissza a fővárosunkba.

Nem sok olyan zenekar létezik a világon, akik több mint húsz éve úgy örvendenek töretlen népszerűségnek, hogy tulajdonképpen sosem volt igazán nagy rádiós slágerük, nagy költségvetésű videoklipjük vagy lemezkiadós támogatásuk. Pedig a Thievery Corporation pont ettől az underground szcéna nagymestere, és félelmetes rajongótáborral rendelkeznek a mai napig, ami folyamatosan bővül.

A duó kezdetektől fogva egy igazán egyedülálló zenei világot hozott létre, amire az évek során egyre csak több réteg épült, tovább színesítve az így is rendkívüli hangzást. Ráadásul egy igen termékeny csapatról beszélünk, hiszen az elmúlt több mint húsz évben tíz kiváló stúdióalbumot tettek le az asztalra. Az igencsak sokszínű diszkográfiában olyan, sokszor tradicionális stílusok keverednek, mint a dub, a bossa nova, a trip hop, az acid jazz és az elektronika.

"Az inspirál minket a legjobban, hogy látjuk, mennyi féle együttműködést és még mindig mennyi új embert vonz be ez a műfaj. Rendkívül kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy ennyiféle művésszel dolgozhattunk már együtt kulturális, szociális vagy politikai háttértől függetlenül, és azt vesszük észre, hogy a közönségünk talán még ennél is színesebb összetételű. Az emberek, akiket esetleg a zenénk hozott össze, számunkra pontosan akkora elismerést jelentenek, mint minden lemez, amit letettünk vagy a jövőben leteszünk az asztalra."

- mesélte a csapat, akik már olyanokkal dolgoztak együtt karrierjük során, mint David Byrne, Perry Farrel, a Flaming Lips, Anoushka Shankar vagy Femi Kuti.

Tehát Rob Garza és Eric Hilton két év után a Treasures from the Temple című új lemezükkel térnek vissza június 30-án a Budapest Parkba.

Borítókép: Thievery Corporation offical