Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Melyik DC-hős lenne James McAvoy?

Melyik DC-hős lenne James McAvoy?

Zene, Film & Kultúra

Melyik DC-hős lenne James McAvoy?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:15

Segítünk, nem pozitív karaktert szeretne játszani.

James McAvoy az új X-Men filmekben alakította Charles Xavier professzort, aki ezzel nem tudta úgy kimaxolni a szerepet, mint mondjuk Patrick Stewart, de tökéletesen hozta a figurát. Sokan elfelejtik, hogy a színész alakított már főgonoszt egy képregényes világban, csak ez M. Night Shyamalanhoz tartozott és A sebezhetetlen univerzumában játszódott. Ő volt Kevin Wendell Crumb, vagyis a Fenevad. Ha az Üveg, mint zárás nem is sikerült túl jól, ő zseniálisan játszott benne.

A Marvel és egy külön világ megvan, de vajon milyen szerepet vállalna a DC-nél? Erre volt kíváncsi az egyik rajongó. Mivel McAvoy élőzött éppen az Instagramon, így készséggel válaszolt a kérdésre.

„Rébusz lennék. Őt nagyon szerettem gyerekkoromban. Úgy gondolom a DC-nél iszonyatosan jó gonosztevők vannak.”

Ezzel mi is egyetértünk, arra viszont kíváncsi lennék, hogy a most 39 éves színész vajon a képregényekből kedvelte meg annyira a figurát, vagy a Mindörökké Batman-ből, ami pocsékra sikerült, de Jim Carrey őrületesen alakította Rébuszt, és ezt szó szerint kell érteni.

A karakter mindenesetre illene hozzá, de ez tényleg csak egy rajongói kérdés volt, ne várjuk még, hogy McAvoy lesz a következő Batman-gonosztevő. A jövőben azonban ki tudja?

Borítókép: Pablo Cuadra/Getty Images