Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

 Mégis James Gunn csinálhatja A galaxis őrzői hármat

Mégis James Gunn csinálhatja A galaxis őrzői hármat

Zene, Film & Kultúra

Mégis James Gunn csinálhatja A galaxis őrzői hármat

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:45

Gunnt azért rúgták ki, mert Twitteren néha morbidan poénkodott a rég múltban, de készek megbocsájtani neki.

A rendező elküldése nem igazán volt érthető sem a rajongók, sem a kollégák számára, mivel a régi bejegyzései inkább csak elővettek egy afféle otromba humort, mint sem komolyan kellene őket venni. Én néha jeleneteket osztok meg a South Parkból, amik sokkal durvább agymenések, mint amiket Gunn csinált. A Disneynek és Marvelnek azonban nem tetszett a kezdetben formálódó rendező humorérzéke, így komolyan vettek mindent, elküldték, és csak A galaxis őrzői harmadik részének a forgatókönyvét tartották meg, amit persze ő írt.

Azonban derült égből villámcsapásként jött a Deadline bejelentése, hogy mindent megbocsájtanak Gunn-nak, és őt ültetik be a rendezői székbe is. Szerintem ez a helyes döntés, mert a stúdió is tudja, hogy nála egyszerűen nincs jobb ember erre a feladatra. Inkább ez, mint valaki elrontsa a harmadik epizódot, és ne nyíljon ki a pénzcsap a rossz kritikák miatt.

Odaáig jutott a dolog, hogy a Marvel annyira nem akarja elengedni a rendező kezét, hogy még azt is megvárják, hogy befejezze az Öngyilkos osztag kettőt a konkurens DC-nek. Na, ez már tényleg sztárság, meg bizalom a javából.

Borítókép: Daniel Leal-Olivas/AFP/Getty Images