Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezek voltak Negan legjobb pillanatai

Ezek voltak Negan legjobb pillanatai

Zene, Film & Kultúra

Ezek voltak Negan legjobb pillanatai

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.03.12. 14:45

Spoileresen tárgyalunk, szóval csak azok vessék bele magukat, akik jelenleg is követik a szériát.

Két igazán klasszikus gonosztevő borzolta eddig a kedélyeket a The Walking Deadben, az egyik a Kormányzó volt, még a másik Negan. Sok vita szokott lenni a rajongók között, hogy melyik karakter lett a klasszikusabb. Az tény, hogy a Kormányzót jobban sikerült bemutatni, de nálam akkor is Negan viszi a prímet, mint igazi főgonosz. Ráadásul neki még lesz karakterfejlődése bőven, mivel Rickék nem ölték meg őt, hanem börtönbe zárták, hogy ezzel is elkezdjék építeni egy civilizált társadalom alapjait.

Negan tehát a börtönben szép lassan leépült, de fel fog ő még támadni lelkileg, addig viszont a Suttogók vezére, Alfa garázdálkodik főellenfélként a szériában. Vannak ismerőseim, akik annyira fanatikusok, hogy angolul is követik a képregényeket, és szoktak nekem morzsákat elszórni, hogy mi jöhet még. Nos, eze morzsák miatt nézem jelenleg is a szériát Rick nélkül, mert alapból nagyon hidegen hagyna. De ha bíztok bennem, akkor adtok neki esélyt, mert tényleg lesznek még meglepetések, főleg azok számára, akik nagyon kedvelik Negant.

Most azonban menjünk vissza a múltba, és lessük meg a WatchMojo listáját, amik még abból az időkből származnak, amikor Negan a megváltók vezére volt, és bizony hatalomtól telve garázdálkodott és tett rendet mindenhol.

Borítókép: AMC

Legolvasottabb hírek