promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan nyitott a Marvel Kapitány
Borítókép:  Marvel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek már nagyon ki voltak éhezve egy Marveles-szuperhősfilmre.

Április végén érkezik a várva várt Bosszúállók: Végjáték, de addig le akarták tudni a Marvel Kapitányt, mint afféle felvezetést. Talán ez a felfokozott izgalom is tudta bevonzani az embereket a moziba. Az alkotást Fib is megnézte, és jól megszakértette nektek, ide kattintva tudjátok elolvasni.

A Brie Larson által alakított szuperhős felrobbantotta a mozipénztárakat. Félelmetes bevételeket jósoltak neki, de hogy Amerikában át fogja lépni a 150 milliót az első hétvégén, azt senki sem gondolta volna. Ez azt jelenti, hogy csak ott visszahozta a gyártási költségét. Világszinten még durvább a helyzet, mivel a film 455 millió dollárt hozott, az összes országban első helyen virít a listán, ahol bemutatták.

A brutális bevételt jól tükrözi, hogy a már több hete vetített második helyen álló Így neveld a sárkányodat harmadik felvonása 14,7 millió dollárt hozott a hétvégén Amerikában, és 435 millión áll így világszinten.

A bronzérmes a Madea Family Funeral, a negyedik A LEGO-kaland 2., az ötödik az Alita, ami a harmadik helyről esett vissza, a hatodik helyen pedig maradt a Zöld könyv, amire az Oscar-díj miatt egyre többen kíváncsiak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás