promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltüntetnek a süllyesztőben egy Simpson részt
Borítókép:  FOX
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újra a Michael Jackson botránytól hangos minden, így a Simpson család is elpártolt a zenésztől.

Az HBO-n mutatta be a Leaving Neverland című dokumentumfilmet, amit mi is felvezettünk már nektek. Én is mindenképpen szeretném megnézni, mivel már elérhető a hazai HBO GO-n, de lelkileg fel kell készítenie magát az embernek egy ilyen alkotásra, főleg ha az kétszer két órás. Hogy rám milyen hatással lesz, arról mindenképpen beszámolunk.

A rajongók persze háborogtak, de rengetegen kezdenek elfordulni Jacksontól, akik látták a filmet, ami nagyon nagy hullámokat kavar. A BBC Radio sok máshoz hasonlóan például már nem játssza Jackson dalait, míg a Simpson család alkotói egy teljes részt készek a kukába dobni a botrány miatt.

Ebben Michael Jackson kölcsönzi a hangját egy Leon Kompowsky nevezetű karakternek, aki stílusosan Michael Jasonnak képzeli magát, és közben összebarátkoznak Homérral egy elmegyógyintézetben.

James L. Brooks executive producer a The Wall Street Journalnek azt mondta, nagyon szerették ezt a részt, azonban a helyzet mindent megváltoztatott és egyértelműen az a helyes döntés, ha nem sugározzák tovább, és nem lesz rajta a DVD-ken sem. A Simpson család aztán nem híve a cenzúrának, de a döntéssel még Matt Groening és Al Jean producerek is egyetértettek.

Ettől még persze az internetről nem lehet eltüntetni. Aki szeretné megnézni, ide kattintva teheti meg. A rész szinkronos, de Jackson dalbetétei angolul vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás