promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van-e olyan szerep, amihez Will Smith nem elég fekete?
Borítókép:  Will Smith. Forrás: festival-cannes.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A politikai korrektség őshazájából, az USA-ból érkezett az a kérdés, hogy a népszerű színész jó választás-e arra, hogy eljátssza a Williams-testvérek apját.

Szerdán arról számoltunk be, hogy film készül a Serena és Venus Williams apjáról, aki szorgalma és elkötelezettsége révén világsztár teniszezőket faragott lányaiból.

Zach Baylin forgatókönyvből készült alkotás arra koncentrál, hogy Richard Williams miképp is tudta elérni egy különleges 78 oldalas tervvel azt, hogy lányai összesen 30 Grand Slam-et nyerjenek egy olyan teniszpályáról indulva, ami egy profi számára valószínűleg játékra alkalmatlan lenne.

A film alkotói Will Smith-re osztanák Richard Williams szerepét. Az internetes portálokat böngészve arra figyeltünk fel, hogy az amerikaiak egy része másképp vélekedik erről a kérdésről.

Egyre többen kérdőjelezik meg az alkotók döntését. Szerintük ugyanis Will Smith nem elég fekete ahhoz, hogy eljátssza a Williams-testvérek apjának a szerepét. Véleményük szerint Idris Elbára vagy Mahershala Alira kellene osztani a főszerepet. A neves dallasi sportújságíró, Clarence Hill Jr. hangot is adott nemtetszésének – vette észre a 444.

Természetesen – ezzel egyidőben – egyre több poszt és bejegyzés születik arról, hogy Will Smith remek színész, és a bőrszíne nem számít.

Hivatalos döntés még nincs, kíváncsiak vagyunk, hogy végül ki fogja eljátszani Richard Williams szerepét!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás