Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Élőnőnapi ajándék a HolyChicks-től

Élőnőnapi ajándék a HolyChicks-től

Zene, Film & Kultúra

Élőnőnapi ajándék a HolyChicks-től

Zene, Film & Kultúra

Promotions 22:28

Dalpremiert kaptunk a csajoktól! Megérkezett a „Szabadon” című klip, ami a pénteken, azaz nőnapon megjelenő albumukat vezeti fel.

A HolyChicks zenekar minden, csak nem klisé. Az emberek már azon is meg szoktak lepődni, ha valamilyen zenekarban meglátnak egy női basszusgitárost, vagy dobost.

A sztereotípiával szembemenő formáció egyik különlegessége, hogy a rock and roll életérzést erős női energiák generálják. A zenekar tagjai egytől egyig komoly zenei múlttal és jelennel rendelkeznek, és kölcsönösen inspirálják, motiválják egymást.

A mostani dal ismerős lehet azoknak, akik a napokban bemutatott „Most van most” című filmre váltottak jegyet, hiszen a „Szabadon” lett a mozi egyik betétdala, viszont a teljes tracket és a videóklipet most mutatja be a zenekar a nagyközönségnek.

„A »Szabadon« egy húzós zenei alappal, az életünkről írt szöveggel rendelkező dal, a rockosabb hangzás felé tartó utunk egyik állomása. A klip személyes kedvencem lett. Teljesen önazonosak a buszos jelenetek, nagyon jó barátok vagyunk és imádunk zenélni, én ezt látom minden egyes képkockán. A nőiességünket sem akartuk kihagyni, a stúdiójelenet pont ezt az oldalunkat mutatja meg. Profi kezek között voltunk, remek csapatmunka gyümölcse ez a klip”

– mesélte Tiszai Vivi, az együttes dobosa.

Pénteken albumpremierrel, majd pedig egy fergeteges koncerttel csapnak a hétvégébe a csajok, szóval készüljetek fel, hiszen a nőnap idén a girl power-ről és a HolyChicks-ről fog szólni!