promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még ebben az évben érkezik a Rambo 5
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őszig kell várnunk az ötödik Rambo-filmre, ami már valószínűleg tényleg az utolsó lesz a sorban.

Sylvester Stallone már 72 éves, és van még benne energia bőven, de elképzelhető, hogy az ötödik Ramboval már szeretnék nyugdíjba küldeni a karaktert, akitől szerintem méltó búcsút fognak venni ezzel az alkotással. Ezt nem mondták ki konkrétan, de a rajongók is erre gondoltak a Last Blood mellékcím miatt, mivel az első rész First Blood néven futott.

A félsz mindenkiben benne van, hogy elronthatják az egészet, de az első előzetesből már látni fogjuk, hogy mi sülhet ki belőle. Annyi biztos, hogy Stallone szívvel-lélekkel teli Rambo filmet akart.

A sztori most sincs túlkapva. A karakter békében dolgozik egy farmon, de az egyik barátjának a lányát elrabolják, így a segítségére indul. A kutatás után kiderül, hogy Rambonak egy erőszakos mexikói kartellnek kell ellátnia a baját, na meg a főgonosznak, akit Sergio Peris-Mencheta alakít majd.

A forgatókönyvet Matthew Cirulnick írta, de természetesen ott ült mellette Stallone is, míg a rendezést Adrian Grunbergre bízták, aki eddig még csak a Börtönregény című Mel Gibson filmnél irányított.

A lényeg, hogy a rajongóknak nem kell sokat várniuk, mert a film idén szeptember 20-án már érkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás