promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megerősítették, hogy öngyilkos lett a Prodigy énekese
Borítókép:  Hugo Marie/EPA/REX/Shutterstock
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csapat zeneszerzője, Liam Howlett Instagram posztban jegyezte meg, hogy Flint saját maga vetett véget életének.

Ahogy már korábban megírtuk, 49 éves korában meghalt Keith Flint, a The Prodigy énekese. Okokról még nem tudtunk, de most már sajnos biztos, hogy a legendás tag öngyilkos lett.

„A hír igaz, el sem tudom hinni, amit mondok, de Keith a hétvégén öngyilkosságot követett el. Lefagytam, kib*szott dühös, zavarodott vagyok, és összetört a szívem … R.I.P testvér” – írta a posztban Liam, akit nagyon megviselt a hír.

Ahogy látni lehet, a hír a csapatot is sokkolta, és váratlanul érte, mivel nemrég jött ki a No Tourists című új albumuk, és a turné is dübörgött. Idén nyáron a SZIN-en léptek volna fel, ez lett volna a csapat 15. magyarországi koncertje. Arról persze még korai beszélni, hogy ez meg lesz-e tartva, de nem lepődnék meg, ha a csapat most a teljes fellépéssorozatot lemondaná.

Keith Flint mindig fenegyerek volt, nem tűnt depressziósnak, de valamiért mégis öngyilkos lett. A zenészek sokszor nem tudják feldolgozni azt a terhet, amit cipelniük kell. Az okokat vagy tisztázzák ilyenkor, vagy sem, Aviciinél és Chester Benningtonnál sem történt ez meg, csak nagyon burkoltan.

Flint a csapat arca volt, és el sem tudtunk volna képzelni fellépést nélküle, olyan energiákat szabadított fel a színpadon, mint senki. Nagyon fog hiányozni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás