promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Rémecskék sorozat is horror-vígjáték lesz
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Critters: A New Binge széria azt akarja elérni, amit gondolsz. Azért röhögsz rajta, mert ótvar.

A zs-kategóriás horrorok valahogy nem tudnak kimenni a divatból, és az első 1986-os Rémecskék filmet is a műfaj fricskájaként teremtették meg. Ugyebár abban az időben rengeteg ilyen volt. Nekem talán az egyik kedvencem A gyilkos paradicsomok támadása. Ebben George Clooney is játszott, de akár hiszitek, akár nem, a Rémecskék harmadik részében benne van Leonardo DiCaprio! És még főszereplő is szegény… De amúgy nem ez lett a leggagyibb film a trilógiából, hanem a már teljesen megbolondult negyedik, ami után le is állították az egész sorozatot.

Most viszont térjünk vissza a kis teniszlabdává gömbölyödő cukiságokra, akik megesznek mindent, ami az útjukba kerül. Igen, téged is, a szomszédodat, a macskádat, az uzsonnádat, mindent!

A kis költségvetésű trash-horror fő sztorija is nagyjából ennyi: a rémecskék kiszabadulnak a szigorúan őrzött börtönből, és elindulnak a Földre, hogy csillapítsák éhségüket. Nyam-nyam, ham-ham, jöhet minden jó falat!

Az alkotóban nem fogunk csalódni, mert Jordan Rubinra bízták a sorozatot. Ő már csinált egy Zombeavers nevezetű filmet, amiben zombihódok vannak. Érted, zombihódok! Meg kell nézni az előzetest, mert amikor feltűnik az első HÓD a kádban, hát akkor szerintem totál le fogtok esni a székről, az ágyról, vagy ahol éppen vagytok.

A Rémecskék-sorozat visszafogottabb trash téren, de nyugalom, tele lesz ez is baromsággal. A széria 2019. március 21-én debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás