promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült Bryan Adams új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az érces és mennyei hangú kanadai zenész már a 12. lemezét teszi le az asztalra.

Adams idén már 60 éves lesz, és akármennyire is öregszik, a hangja sosem fog tudni kimenni a divatból. Legutóbbi lemeze, az Ultimate, 2017-ben jött ki szintén a Universalnál. A mostani Shine a Light hozza a szokásos soft-rock formulákat, szóval aki imádja Bryan zenéjét, az nem igazán fog csalódni.

Érdekesség, hogy az album címadó dalába benne van a Szigeten idén fellépő Ed Sheeran keze is. Az tényleg durva lenne, ha közösen is adnák elő, de erről sajnos nincsen szó. Azonban Adams Sheeran közösen írták meg az egész dalt.

„Dublinban találkoztunk először, az egyik koncertje után. Nem sokkal később küldtem neki egy refrén-ötletet, és megkérdeztem, lenne-e kedve együtt dolgozni a Shine A Light-on. Néhány nap múlva elküldte a verzéket – hallanotok kellett volna, ahogy elénekelte!”

– mesélt az énekes a közös munkáról.

A 12 dalos lemezen Adams uralkodik, de azért van rajta egy kollaboráció, amit Jennifer Lopezzel közösen követtek el. Ez lett a That’s How Strong Our Love Is, ami kellemes pop-duett, bár nekem már a túl felhígult kategória.

Egy biztos, ha a címadó nóta tetszett, akkor az albummal se lesz problémánk, amibe ide kattintva már bele is vethetjük magunkat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás