promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy néz ki, hogy megvan Rami Malek újabb kultikus szerepe
Borítókép:  Rami Malek az Oscarral. Forrás: Kevin Winter/Getty Images
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha minden a terv szerint alakul, akkor ő lesz az új James Bond film főgonosza.

Rami Malek szekere igazán beindult a Bohém Rapszódia után, mert akármennyire nem voltak a kritikusok elragadtatva a filmtől, a közönség imádta, és Malek egyszerűen zseniálisan másolta le Freddie Mercuryt, amiért megérdemelte az Oscart. Persze a szakértők szerint is borítékolható volt, hogy egyszerűen nem kaphatja más rajta kívül a legjobb színésznek járó díjat.

Maleknak lesz dolga a Mr. Robot utolsó évadával is, de úgy néz ki, hogy nem akar visszautasítani egy olyan megtiszteltetést, mint a Bond 25 főgonoszának lenni. A világsajtó, köztük a Collider és az NME is tényként kezeli a hírt, hogy elhárultak az akadályok a színész előtt, és alá fogja írni a szerződést a stúdióval, akinek már régóta a kiszemeltje volt.

Az ugyebár eddig is le volt zsírozva, hogy Daniel Craig még egyszer utoljára 007-es lesz, és biztos volt Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw neve is, valamint hogy a rendezői székbe Cary Fukunaga ül be.

A főgonosz karakteréről jelenleg annyi pletyka szivárgott ki, hogy valószínűleg vak lesz. Nos, még sok mindenre várni kell, mert a 25. James Bond-film csak 2020. április 8-án debütál Amerikában. Már ha nem tolnak még egy kicsit a premieren.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás