Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Andy Vajna csak az Oscaros videóból maradt ki

Andy Vajna csak az Oscaros videóból maradt ki

Zene, Film & Kultúra

Andy Vajna csak az Oscaros videóból maradt ki

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:47

A hivatalos oldalon rá is emlékeznek a szervezők.

Ugyebár az Oscar-gálán minden évben van egy In Memoriam videó, ahol olyan, a szakmában fontos személyiségekre emlékeznek meg, akik a közelmúltban hunytak el. Nagy felháborodás is lett belőle itthon, hogy egy olyan filmes producer, mint Andy Vajna nem került be a videóba, aki aztán tényleg zseniális filmeket mozgatott Hollywoodban.

„Felháborító és nagyon szomorú, hogy egy ilyen nagy embert, mint Andy Vajna, nem tett be az Academy az In Memoriamba! Mi minden papírt elküldtünk, többször beszéltünk velük. De nem hagyjuk annyiban” - írta Vajna Tímea még az Instagramon.

Igazából fogalmam sincs, hogy az Oscar miképp válogatja ki, hogy a videóba kik kerülhetne bele. Ugyebár azért feltűntek óriási nevek is, mint Burt Reynolds, Milos Forman vagy Stan Lee, de akadtak olyanok is, akik Vajnától jóval kevesebbet tettek le az asztalra. Szóval tényleg csak az a kérdés, miképp szortíroznak, mert a négy perces felsorolásba, igazából még annyi se, nem tud beférni mindenki. Gondoljunk csak arra, hogy az Oscar így is minél többet akart lecsípni a díjátadó idejéből, és ugyebár még olyan lépésre is készültek, hogy négy elismerést reklámszünetben adnak át.

Az Oscar hivatalos oldalán azonban kint van Andy Vajna, és mellette még 212 megemlékezős fotó, amiket még átpörgetni is sok. Szóval nem feledkeztek meg róla a szervezők, csak a videóba valahogy nem fért be.

Borítókép: Getty Images