Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Együtt duettezik a két Elton John, az internet népe megőrül a dalért

Együtt duettezik a két Elton John, az internet népe megőrül a dalért

Zene, Film & Kultúra

Együtt duettezik a két Elton John, az internet népe megőrül a dalért

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:15

Elton John hivatalos Youtube-csatornáján tett közzé egy felvételt.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a Rocketman egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről. A film azt a fantasztikus átalakulást követi nyomon, ahogyan a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár lesz Elton John néven.

Az inspiráló történet – mely Elton legkedveltebb dalaira van felfűzve, a főszereplő Taron Egerton előadásában – nyomon követi a kisvárosi srácot azon az úton, melynek során a popkultúra egyik legikonikusabb figurájává nőtte ki magát.

A filmben Jamie Bell alakítja Elton állandó szövegíróját és szerzőtársát, Bernie Taupint, Richard Madden játssza Elton első menedzserét, John Reidet, Bryce Dallas Howard pedig Elton anyját, Sheila Farebrothert testesíti meg – írja a filmről a UIP Dunafilm.

Az alkotás előzetese pedig magyar szinkronnal nézhető meg alább:

Hétfőn Elton John egy videót tett fel hivatalos Youtube-csatornájára, ahol a Rocketman főszerreplőjével, Taron Egertonnal együtt énekli a Tiny Dancer-t. Nem egészen egy nap alatt, több mint 400 ezren tekintették meg a videót.

Borítókép: Forrás: today.com