promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az Elrabolt világ szinkronos előzetese
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Elrabolt világot A majmok bolygója: Lázadás rendezője, Rupert Wyatt írta feleségével, Erica Beeneyvel közösen, és ő is rendezte. A hazai bemutató pedig március 21-én lesz.

 John Goodman és Vera Farmiga sci-fijének, az Elrabolt világnak a magyar szinkronos előzetese az Indexen debütált. Az Intercom szinopszisából kiderül:

„Egy évtized telt el azóta hogy az égből különös formájú űrhajók ereszkedtek a Földre, és a bennük érkező lények leigázták a bolygót. De nem baj. Chicago nyugodtabb, békésebb hely lett azóta. A bűnözés megszűnt, a munkanélküliség a nullához közelít, az emberi világot biztos kézzel kormányozzák azok, akikkel az átlagpolgár nem is találkozik. Vagy mindez hazugság? Vannak, akik szerint egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, és meghirdetik a végső, mindent eldöntő bolygóközi szabadságharcot. Kevesen vannak, rosszul felszereltek, és csupán sejtik, hogy ki ellen harcolnak – ám mindenre elszántak. De sok ember van, akik nem ért egyet velük: aki akár harcolni is hajlandó a világ új uraiért. Együttműködők és terroristák; kollaboránsok és forradalmárok között folyik a harc – a messziről jött lények csak akkor lépnek közbe, ha már nincs más megoldás."

Mint a portál írja, Az Elrabolt világot A majmok bolygója: Lázadás rendezője, Rupert Wyatt írta feleségével, Erica Beeneyvel közösen, és ő is rendezte. A hazai bemutató pedig március 21-én lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás