promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
FIFA-botrányról szóló filmmel térne vissza Will Ferrell
Borítókép:  Getty Images
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van is mit rendbe hozni a Holmes és Watson őrületes bukása után.

Szegény Will Ferrell lehet nem sejtette mibe ugrik bele a Holmes és Watson-nal, mivel az év egyik leggyűlöltebb és legpocsékabb filmje lett. Elismeréseket is kapott, mivel az alkotás szépen tarolt a 39. Arany Málna-díjátadón, ahol a legrosszabb mozik kapják meg az elismerést.

A színész most javíthat, mivel az HBO által berendelt filmben ő alakíthatja Chuck Blazert, a FIFA korrupciós botrányának egyik kulcsfiguráját. Blazer 2017 nyarán hunyt el, és már is lecsaptak a sztorijára.

A főhősünk a való életben a FIFA legfelső köreiben mozgott, még a végrehajtó bizottságban is benne volt. Állítólag 2005 és 2010 között laza 11 millió dollárnyi kenőpénzt vágott zsebre, hogy aztán befolyásoljon olyan szavazásokat, mint a világbajnokság rendezési joga.

Indult is ellene nyomozás, de az FBI jobbnak látta, ha a vádalku részeként inkább besúgóként használják, így megbuktatva az egész korrupt rendszert. Blazer információra támaszkodva olyan emberek hasaltak el, mint mondjuk Sepp Blatter, a FIFA elnöke.

Az American Huckster névre keresztelt alkotás életrajzi filmnek készül, de mivel Ferrell is benne lesz, így nem lesz mentes a komédiától. A Wall Street farkasában már láttuk, hogy ha jól van megcsinálva, akkor ez a két műfaj tud kéz a kézben járni.

A focis életrajzi vígjáték megvalósítására érdekes embert találtak, mert Leslye Headland ül majd be a rendezői székbe, aki eddig olyan alkotásokért felelt, mint a Lánybúcsú, vagy A (sz)ex az oka mindennek. Hát, most bizony új kihívással kell szembenéznie a csajos filmek után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás