promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shaquille O'Neil visszatér a zeneiparba
Borítókép:  consequenceofsound.net
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A négyszeres NBA-bajnok, egykori világklasszis centeróriás, Shaquille O'Neil húsz éve nem szerzett önálló dalt, nem készített saját albumot. Szakított ezzel a szokásával, s egy neves rapperrel, illetve egy dj-vel karöltve előrukkolt egy pörgös elektro-muzsikával.

Shaquille O'Neil 1998 óta nem adott ki új albumot, a Respect volt az utolsó szelletmi „termése”. Úgy tűnik, valaki felcsigázta, ugyanis a Bleacher Report tudomása szerint visszatér a zeneiparba. Shaq összeállt DJ NGHTMRE-rel és a Grammy-díjas rapper-producer, Lil Jonnal egyetlen szám erejéig, a dal címe Bang.

A 46 éves világhírű kosaras eredetileg rapben utazott, azok, akik ezt a vonalat várják most tőle, csalódni fognak, ugyanis masszív elektro alapra jön a szöveg.

O'Neil 1993-ban robbant be az USA-ban a Shaq Diesel című albummal, ezen kívül három stúdió korongot készített és egy válogatás albumot. A Shaq Dieselből platinalemez lett, a Shaq Fu: Da Return aranylemezig jutott. A klasszis center az utóbbi években dj-ként tűnt fel Amerika-szerte, arról nem szólt a fáma, hogy önálló albumra, dalra vágyik.

Ilyen az, amikor Shaq odahaza beindul: 

A 216 centi magas, közel 150 kilós Shaquille O'Neil az NBA egyik legjobb játékosa volt, húsz éves pályafutása során négyszer szerzett bajnoki gyűrűt (háromszor a Los Angeles Lakers-szel, egyszer a Miami Heattel), háromszor választották a döntő legértékesebb játékosának, 2000-ben pedig az egész liga legjobbjának. A volt centernek számtalan egyéni díja mellett olimpiai (1996) és világbajnoki (1994) aranyérme is van.

Ez pedig amikor a pályán indult be: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás