promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ne csodálkozzon, ha a buszmegállóban chatelő Petőfire bukkan!
Borítókép:  Babits Mihály (balra) és Ady Endre. (Fotó: hu.wikipedia.org)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A MyAd egy már létező reklámötletet vett kölcsön: februártól budapesti buszmegállókban tűnnek fel plakátok, melyeken neves magyar költők chatelnek egymással, persze csak a fantázia szüleményeként. A cél, közelebb hozni a mai fiatalokat a költészethez.

A Microsoft az Office365 bevezető kampányában már használta az ötletet. Híres magyar költők chateltek egymással az online térben.

A gondolatot most a MyAd vette kölcsön: a kreativ.hu arról ír, hogy február második felében a főváros számos pontján, citylightokon jelentek meg a magyar költészet nagyjainak versei, kicsit másképp. A versek párbeszédes formában, hangulatjelekkel együtt bukkannak fel Budapest 30 különböző pontján.

A kampány alapötletét az adta, hogy a mindennapok szerves részévé vált az online kommunikáció: milyen lenne, ha a nagy költők a mai korban élnének? Ha a verseket nem papírra vetették volna, hanem az online térben osztották volna meg őket egymással? – teszi fel a költői (!) kérdést a MyAd közleménye.

A MyAd Marketing csapata többek között Radnóti, Petőfi, Weöres és Karinthy műveit dolgozta fel. Céljuk, hogy a költészet valóban maradandó legyen minden generáció számára, hogy már az iskolások is értékként tekintsenek irodalmunkra, szívesen olvassanak verseket, élményként éljék meg a kötelező irodalmak olvasását is.

Februárban nem csak a város buszmegállóit, hanem a közösségi felületeket is elárasztják verses tartalmakkal. A kampányról bővebb információ itt található.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás