promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a friss R&B sztár, Bazzi legújabb dala
Borítókép:  Billboard
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 21 éves tehetség egyre feljebb kapaszkodik, és bizony már most rengeteg rajongót gyűjtött maga köré.

Andrew Bazzi is az egyik szerencsése ennek a kornak, mivel az internet segített beindítani a karrierjét. Már 2012-ben is azzal volt elfoglalva, hogy tökéletesítse a hangját, és meg is csillogtatta az énektudását a közönségnek, mivel feldolgozásokat kezdett el felpakolni a YouTube csatornájára. Innen indult minden, ma meg már mint látjuk, egy befutott sztárról beszélünk.

Ő sem az R&B reneszánszát fogja letenni az asztalra, de amit csinál, azt jól csinálja. A popsztár a „Mine” című slágerével lopta be magát a közönség szívébe, ami megjelenése óta több mint félmilliárd streamlejátszást generált Spotify-on és bekerült a Spotify Top 50 listájába is. Pedig egy két perces dalról beszélünk, de az a két perc el tudott varázsolni mindenkit. Tényleg iszonyatosan kellemes, pedig én aztán nem vagyok a műfaj nagy rajongója.

A 21 éves Bazzit R&B inspirálta stílusával és műfajokat ötvöző hangzásával generációjának egyik legígéretesebb ifjú előadójának tartják a kritikusok. Persze még nagyon az elején jár ennek az egész utazásnak, és kellenek majd azok a bizonyos szintugrások, hogy egyedi előadó lehessen.

Legutóbbi megjelenése a „Beautiful” című trackvolt, ami a debütáló albumára szólóban került fel, de aztán rájött, hogy jobban működne a dal, ha duettben adnák elő, így maga mellé vette Camila Cabellot, hogy kicsit feldobják a szerzeményt. Sikerült, az egész előtt jobban leborultak a hallgatók, mint az egyszemélyes előadásnál.

A friss szerzeményhez, a „3:15”-höz egy neonfényekben úszó videóklipet is forgattak, amiben természetesen ezúttal is helyet kap, na mi? Hát a szerelem! Az új dal rádióbarát, fülbarát, R&B barát, meg minden, szóval lehet szeretgetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás