promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: máris elkaszálták a Nightflyerst
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most már ne kezdjen el senki rajongani George R. R. Martin sci-fi sorozata iránt, mert csak egy évadot élt meg.

Az egész sztori George R. R. Martin egyik sci-fi horror novelláján alapult, mert bizony írt ő ilyeneket is. A történet középpontjában egy nyolctagú tudóscsoport és egy telepata áll, akik elindulnak a Naprendszer szélére a Nightflyers nevű űrhajóval. A cél az, hogy sikeresen fel tudják venni a kapcsolatot egy másik intelligens fajjal. Közben azonban olyan félelmetes esemény hullámok indulnak el, ami folytán meginog az emberek egymásba vetett hite, és a kutatók egymás ellen fordulnak.

Készültem rá, de még nem volt időm belevetni magam a sorozatba. Innentől már felesleges is, de ettől függetlenül akkor is hajt a kíváncsiság, hogy a minőségével voltak problémák, vagy tényleg az van, amit a Syfy szóvivője nyilatkozott a Deadlinenak, hogy az alacsony nézettség miatt zárják le a projektet. Az előzetes csábító volt, a sztori jó, de a közönség csak nem jött.

Az a maroknyi ember, aki eddig szavazott IMDb-n, az is csak egy hatost dobott a szériának, legalábbis ennyin áll cikkünk írásakor. Ez nem túl jó. Készítettek belőle anno egy filmet, de az is hatalmasat bukott, a forgatás befejezése előtt még a rendező is otthagyta. Nos, van olyan projekt, amit úgy látszik nem szabad erőltetni.

A széria fent van a Netflixen, tehát lehet tesztelni, aki szeretné, de úgy érzem, hogy nem kapott rendes lezárást, így lehet csak dühösek lennénk a végén, plusz valami gond csak van vele. Szép reményekkel indult, de így én is felejtősre veszem az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás