promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha új lemezt ad ki a The Prodigy, akkor nálunk is be akarják azt mutatni
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csapat tavaly dobta ki a No Tourists nevezetű új albumát, így nem is volt kérdés, hogy hozzánk is eljönnek vele valamelyik fesztiválra. Hát, ezt most a SZIN lesz.

Most a SZIN is figyel arra, hogy aktuális nemzetközi sztársort hív le Szegedre, vagyis olyan neveket, akik nem rég dobtak ki friss albumot. A Clean Bandit – az ismert dalok mellett – a „What is Love?” hanganyagát hozza magával, míg a szívtipró Alvaro Soler a tavaly napvilágot látott Mar De Colores című lemez dalaival dúsítja fel a klasszikus számait.

A The Prodigy már annyira hazajár hozzánk, hogy ha érkezik egy új album, akkor mindenképpen itt is be akarják mutatni, és a No Tourists trackjeit élőben itt hallhatja majd először a közönség Magyarországon. Egy változatos és adrenalinnal teli lemezt kaptunk a triótól, amin Liam Howlett zeneszerző rengeteget játszott a stílusokkal, de azért ki kell jelenteni, hogy az albumon lévő töltelék dalok inkább a masszív rajongóknak szólnak. Viszont, hogy minden durván fog szólni élőben, azt tapasztalt Prodigy koncertre járóként garantálom.

Nekem a lemezen vannak kicsit elcsépelt dalok, de összességében meg vagyok elégedve az anyaggal. Ez a zenei szakírók között is megoszlott, a The Guardian például csak 3 csillagra értékelte a lemezt az ötből, míg a zenei szakújság NME pedig ötre.

Én mennyit adnék rá? Legyen mondjuk egy négyes. Talán azt éreztem rajta, hogy Liam óriási energiákat fektetett azokba a számokba, amiket kiadtak, míg a végére valahogy elfogyott a motiváció. Azonban a srácok ezt akarták, egy kis régi monotonitást, tánccal vegyítve, ami a rajongóknak 100 százalékosan átjön.

A hazai fronton is beerősített a SZIN. A tavalyi, sokat cikkezett koncertje után ismét a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadára lép az ózdi hős, Majka. Szintén a Tisza-parti bulin lép fel a nagy fesztiválkedvenc, a Cloud9+, illetve a szegedi közönséget is megpörgeti a fesztiválhangulatban igen erős The Biebers.

A SZIN-t augusztus 28-31. között tartják meg Szegeden, a festői szépségű Tisza-parton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás