Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véget ért a Star Wars IX forgatása

Véget ért a Star Wars IX forgatása

Zene, Film & Kultúra

Véget ért a Star Wars IX forgatása

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.02.17. 11:45

J. J. Abrams erről meg is osztott egy ölelkezős fotót a Twitterén.

Ez nem az a kép, hogy „Gyerekek, vége van!”, hanem „Gyerekek, nem hiszem el, hogy vége van…”. A megható fotón Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) és Oscar Isaac (Poe Dameron) ölelkezik össze egymással.

Tehetik is, mivel nekik ezzel lezárult a folyamat nagyobbik része, felvették az összes jelenetet, így jön egy még komolyabb dolog, vagyis az utómunkálatok. Elhiszem, hogy néhány rajongó már így is megnézné a nyers felvételeket, de azért speciális effektusokkal lesz az igazi.

Abrams Az ébredő Erő után ült be az utolsó rész rendezői székébe, hogy levezényelje a zárást. Voltak szájhúzások, de a rajongók közül is azért többen bíznak benne, mint akik nem.

„Hihetetlen, de ma befejeződött az Episode IX. forgatása. Nincs megfelelő módja annak, hogy köszönetet mondjak ennek a varázslatos csapatnak és szereplőgárdának. Mindig az adósotok leszek” – írta a Twitterén a rendező a kép mellé.

A film hazai bemutatója 2019. december 19-re várható, az Egyesült Államokban egy nappal később, december 20-án lesz a premier.

Mivel a készítők túl vannak a forgatáson, és gőzerővel vetik bele magukat az utómunkába, így ez azt jelenti, hogy hamarosan belevágnak a marketingbe is. Ez nekünk jó, mert megtudjuk a film címét, megkapjuk az előzetest, és még sok-sok nyalánkságot, ami Star Wars IX.

Legolvasottabb hírek