promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehet, hogy mégsem lesz Karib-tenger kalózai-reboot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár a Disney még így is lehet megcsinálja, de az biztos, hogy slamasztikában van a franchise, mivel a Deadpool írói otthagyták a projektet.

A Karib-tenger kalózai franchise 2003-ban indult A Fekete Gyöngy átkával. Aztán 2017-ig négy darab folytatás készült, vagyis öt darab film van eddig az univerzumban. Szerintem már az bőven elég lett volna, ha valahogy trilógiává formálják és lezárják, de tudjuk,hogy a pénzéhség nagy úr.

Nos, a spórolást már régen megkezdte a Disney, mivel kidobták a Jack Sparrowt alakító Johnny Deppet. Igazából az egyetlen olyan embert, akiért még működött ez az egész, mivel a rajongók szerint az utolsó két rész már baromi unalmas volt. Ezzel állítólag 90 millió dollárt máris visszarántottak a költségvetésbe, mivel Depp ennyit keresett részenként. Bár teljesen mindegy lesz, ha a reboot el sem készül, mondjuk sok néző talán ezzel járna a legjobban.

A stúdió úgy akart új életet lehelni a szériába, hogy elhozta Rhett Reese és Paul Wernick írókat, akik a Deadpoolért, valamint a Zombielandért is feleltek, tehát nagyon is pörög az agyuk, ha poénos akciókat kell írni. A Disney produkciós igazgatója, Sean Bailey el is mondta anno, hogy tényleg csak azért bízza a két íróra az egészet, mert fel akarja dobni és teljes frissítést akar a franchisenak.

Nos, nem tudni mi volt a balhé oka, de Reese és Wernick magára hagyták a projektet. Én inkább tippelnék kreatív nézeteltérésre, mint mondjuk arra, hogy a pénzen ment volna a vita. Sőt, ezt eleve ki is zárom. Azonban mindegy is, a két pöpec író nincsen többé, így nem tudni, hogy a reboot szakadékba zuhan-e, vagy a Disney mindent megpróbál, hogy feltámassza. Most mindenképen pihentetni kellene egy kicsit.

Az biztos, hogy a Karib-tenger kalózai Deppel karöltve körülbelül hét milliárd dollárt hozott eddig, szóval egy könnyen nem fogják a sarokba dobni, még akkor sem, ha a reboot még csak fele annyit is tudna termelni, mint az eredeti filmek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás