promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem a moziba kell majd beülnünk a Breaking Bad filmre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben azt is megerősítették, amit eddig is tudtunk, vagyis hogy Aaron Paul lesz a főszereplő.

A Greenbriar nevezetű Breaking Bad filmről annyi biztos volt, hogy egy fogvatartott ember szabadulásáról, és meneküléséről szól majd, de már mindenki tényként kezelte a pletykát, hogy a fő karakter Jesse Pinkman lesz. Most érkezett el a pillanat, hogy a The Hollywood Reporter ezt hivatalosan be is jelentette.

Kérdés volt viszont, hogy az alkotásra a moziba, vagy a tévé elé kell majd ülnünk, de az alkotók úgy döntöttek, hogy akármennyire is jól hangzana a nagyvászon, ez a széria a kisképernyőn aratta a nagy sikereit, így maradjon is ott.

A Greenbriart az AMC és a Netflix közösen fogja bemutatni, tehát mi az utóbbi streamingszolgáltatón keresztül érjük majd el, míg Amerikában az AMC csatornáján lesz a nagy premier.

A sorozat végén ugyebár Jesset fogva tartották, hogy gyártsa a Heisenberg-féle metamfetamint. Az utolsó részben Walter White utazott a segítségére, hogy bosszút állhasson a másik bandán, és persze ki is szabadítsa egykori társát, akinek jócskán felborította az életét. Ha volt is nézeteltérésük Walterral, itt egy apa-fiú kapocs alakult ki, mindig lojálisak maradtak egymáshoz. Waltert bántotta is a lelkiismeret rendesen, ezért is akart pontot tenni ennek az egésznek a végére.

Vince Gilligan érezhetően nyitva is akarta hagyni a Pinkman szálat, mivel a végén Jesse kisírt szemekkel felszabadulva elautózik a semmibe, miután a maga módján elbúcsúzik Waltertől. Még előfordulhat, hogy a Better Call Saulban is találkozhatunk vele, mivel a fekete-fehér részek ott is a jelenben játszódnak, vagy akár Saul Goodman is feltűnhet a filmben, akinek most éppenséggel egy kis péksége van.

A rajongók persze már azt is találgatják, hogy hiába látjuk Waltert az utolsó jelenetben összeesni, de mivan, ha nem halt meg? Őszintén, szerintem meghalt, nagyon felborítaná a filmet, ha ő éppen börtönben csücsülne, de ki tudja? Viszont szerintem Gilligan azt a ziccert nem fogja kihagyni, hogy ne hozza elő Walter karakterét, akár csak egy-két visszaemlékezés erejéig.

A mozit Vince Gilligan írta és rendezte, szóval nem kell félnünk attól, hogy rossz lesz. Amire még várunk, az a premier dátum, na meg az előzetes. Reméljük még idén megkapunk mindent, beleértve a filmet is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás