promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron tenné rendbe az Alient
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Óriási hír, ami egyetlen mondattal indította el a lavinát.

A Disney hiába kebelezte be a Foxot, nem fogja kinyírni a felnőtteknek szánt filmeket. Hülyeséget is csinálna vele, mert így olyan franchiseokat törölne el a jövőben, mint például az Alien. Ridley Scottra nehezen tudok rosszat mondani, de azt most el kell fogadnunk, hogy a béka feneke alá tolta szériát.

A Prometheus még nem is volt rossz, de a Covenant, hát az valami borzalmasan összecsapott alkotás lett, és a rajongók nagyon gyorsan ki is akarták törölni az emlékezetükből. Scott hagyta feldühíteni magát, aztán ki is jelentette, hogy na, ha a nézők Xenomorphokat akarnak, hát akkor adok én nekik! Én már alapból nem szimpatizáltam vele az Aliennel kapcsolatban, mert a hülyeségei miatt túrta ki Neill Blomkamp filmtervét, de erről a vázlatról majd még beszélünk kicsit.

Szóval, erősködött a stúdióval, hogy előbb az ő filmjei jöjjenek, ne a Blomkamp-féle változat. Na, már ekkor kapott bőven nyelvcsapásokat a fanoktól, akik csendbe maradtak, mert jött a Covenant, utána viszont újra előtört belőlük az utálat:

„Héj öreg, erre vártunk? Ugye csak szórakozol?”

Blomkamp anno rajzos vázlatokkal hergelte a rajongókat, amik az Alien 5-höz készültek. Mint kiderült, ez a James Cameron-féle A bolygó neve: Halál után játszódott volna, tehát figyelmen kívül hagyná a harmadik és a negyedik részt, valamint visszatérne benne Sigourney Weaver és Michael Biehn is Dwayne Hicks tizedesként. Na, most az van, hogy anno Cameron elolvasta Blomkamp forgatókönyvét, és szerinte zseniális, és már holnap el tudná kezdeni a forgatását.

A rendezőnek semmi ideje nincs, Terminátor és Avatar folytatások tömkelege, de ha beállna a film mögé ténylegesen, akkor mindenki visongatna. A hangszálainkat lehet készíteni, mert az IGN az Alita bemutatóján interjúzott a rendezővel és persze, hogy rákérdeztek: szeretné-e látni a Blomkamp-féle alkotást a mozivásznon?

A válasz: „Jelenleg épp ezen dolgozom, igen.”

Bumm, hatalmas bumm! A nézők szerintem döntöttek, Scott Covenantját a kukába dobnák, a Blomkamp-féle verzióért meg már millió éve könyörögnek. Ha már James Cameron szele is fújni fogja a projektet, akkor nem tudom mi más kellhet még nekik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás